badge6.pm

 

1) Untuk unlock material degree The Historian Conclave,boleh buat sumbangan RM10 sahaja ke sini:  http://goo.gl/ZAnjH

2)bayar mesti dapat resit kan?screenshot resit tu (printscreen),pakai hp camera ke…atau scan…lepas tu emel ke: srikandisejarah@gmail.com

dengan tajuk emel: “HC (nyatakan bilangan siri)”

Contohnya anda ingin isu ke-3 maka nyatakan tajuk emel itu “HC 3″.

 

3) sila periksa emel anda. Anda akan menerima semua material degree yang terkini.

 

=======================================

Senarai kursus yang telah terbit:

Historian Conclave:

1) Minitesis 1 + 1 video, 1 nota ekonomi (sample)

2) Minitesis 2 + 1 video, 1 nota ekonomi (sample)

3) Minitesis 3 + 4 video, 2 nota ekonomi (HC1)

.

6 Responses to “ The Historian Conclave ”

  1. Wan Washahmaddy Bin Wan Sabli

    Assalamualaikum Cik SriKandi,

    Saya nak menjadi ahli dan mengakses ‘The Historian Conclave’ untuk menambah pengetahuan diri saya tentang Bangsa Malayu.

    Boleh tak bantu saya. Berapa yuran yang saya perlu untuk bayar dan macam mana nak dapatan User ID dan password?

    Terima Kasih.

  2. salam… maaf nak tanya, join program ni dapat sijil or dip or degree ke prof?

  3. Salam, dah byr RM10, tapi masih belum terima reply dari HC

  4. Sudah lama tak baca kajian Cik Srikandi. Masa zaman belajar dalam 10 tahun lepas, pernah subscribe blog Srikandi dahulu. Pernah sekali Cik Srikandi membalas chat saya pun sudah cukup. Baru-baru ini dapat membaca naskhah-naskhah penulisan Cik Srikandi kembali. Teruskan perjuangan Srikandi.

    • Pengetua TheHistorian SS

      Pengetua TheHistorian SS

      Oh, terima kasih mengikuti tulisan-tulisan saya. Sekarang saya aktif di fanpage saya ‘Srikandi’ dan menulis buku. Tahun ni insya Allah akan keluar buku ke-6 saya.

Leave a Reply to hanim Cancel reply