badge6.pm

 

1) Untuk unlock material degree The Historian Conclave,boleh buat sumbangan RM10 sahaja ke sini:  http://goo.gl/ZAnjH

2)bayar mesti dapat resit kan?screenshot resit tu (printscreen),pakai hp camera ke…atau scan…lepas tu emel ke: srikandisejarah@gmail.com

dengan tajuk emel: “HC (nyatakan bilangan siri)”

Contohnya anda ingin isu ke-3 maka nyatakan tajuk emel itu “HC 3″.

 

3) sila periksa emel anda. Anda akan menerima semua material degree yang terkini.

 

=======================================

Senarai kursus yang telah terbit:

Historian Conclave:

1) Minitesis 1 + 1 video, 1 nota ekonomi (sample)

2) Minitesis 2 + 1 video, 1 nota ekonomi (sample)

3) Minitesis 3 + 4 video, 2 nota ekonomi (HC1)

.

3 Responses to “ The Historian Conclave ”

  1. Wan Washahmaddy Bin Wan Sabli

    Assalamualaikum Cik SriKandi,

    Saya nak menjadi ahli dan mengakses ‘The Historian Conclave’ untuk menambah pengetahuan diri saya tentang Bangsa Malayu.

    Boleh tak bantu saya. Berapa yuran yang saya perlu untuk bayar dan macam mana nak dapatan User ID dan password?

    Terima Kasih.

  2. salam… maaf nak tanya, join program ni dapat sijil or dip or degree ke prof?

Leave a Reply to Pengetua TheHistorian SS Cancel reply